×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

DreamHack drar till Nordamerika

1
I en hype-video släppt under gårdagen ser det ut som att den svenska esportjätten har sitt sikte inställt på Nordamerika.
DreamHack har genom åren varit på plats i länder som Rumänien, Spanien, Ryssland, Kina och självklart Sverige. Men nu, för första gången i företagets historia, ser det ut som att de tänker ta sina första steg över Atlanten och bjuda den Nordamerikanska esportpubliken på de festligheter vi i Europa har kommit att bli vana vid.

Ingen officiell information har hittills släppts utöver den förstnämnda hype-videon, som ni kan hitta längst ned i nyheten. Det intressanta med offentliggörandet kommer vara exakt vilken slags närvaro DreamHack ämnar att ha i de förenta staterna. Kommer det bli ännu ett Open-stop, eller blir det en helgjuten festival som Summer och Winter?

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..