×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Rösta på årets turnering

3
Fragbite Awards fortsätter, och nu har det blivit dags att för första gången sedan omröstningarna började att rösta på något internationellt — nämligen årets turnering.
2014 har från början till slut bjudit på maffiga turneringar runtom i världen. VM-arenor har stått värd för MOBA-evenemang, NHL-arenor likaså, och standarden för livepublik har nått nya höjder. Nu har det blivit dags för er att rösta fram årets turnering, gärna sett till kvalitet både på produktion, matcher och evenemang.

För att få fram de fem nominerade bidragen tog vi en titt på vilka evenemang Fragbite varit på under året, och jämförde dessa med standarden för evenemang i respektive spel. Detta resulterade i att Dota 2 och League of Legends hade en utstickare var medan CS:GO hade tre.

Och de nominerade är...


IEM Katowice (CS:GO)
Årets första major-turnering i CS:GO bjöd på både skrällar och floppar och, framför allt, en sjudundrande kraftfull publik för slutspelet. Turneringens slutspel kördes i en fullsatt Spodek Arena i Katowice, Polen och de närmare 10 000 åskådarna hejade polska Virtus.pro till segern över NiP Gaming i finalen.


The International 4 (Dota 2)
Den högsta prispotten i e-sportens historia har en självklar nominering till årets turnering. Med omkring 80 miljoner kronor(!) i prispengar var The International 4 inte bara en stor snackis i e-sporten, utan också utanför gaming-ramarna. I slutändan var det kinesiska Newbee som knep titeln och motsvarnade 34 miljoner kronor över landsmännen i Vici Gaming.


ESL One Cologne (CS:GO)
Årets andra CS:GO-major var den mest svårtippade av årets alla tre, när inget lag stod som självklara finalister inför turneringen. Turneringen bjöd på nagelbitare efter nagelbitare, skrällar och floppar, och i slutändan var det NiP Gaming som besegrade fnatic i en helsvensk final för att vinna 100 000 dollar.


Season 4 World Championship (LoL)
Den mest långdragna av årets nomineringar, Season 4 World Championship, bjöd på rubrik efter rubrik, och avslutade med en imponerande sådan som beskrev hur miljontals människor spanade in turneringen. Av dessa var över 40 000 på plats i Sangam Stadium i Seoul, Sydkorea och såg hemmahoppet Samsung Galaxy White vinna en miljon dollar över Star Horn Royal Club.


DreamHack Winter 2014 CS:GO Championship (CS:GO)
DH Winter 2014 bjöd på många saftiga rubriker, både positiva sådana när NiP Gaming tog sig till final med en ny spelare, och negativa sådana som följde en skandalös fejd som uppstod efter rivalmötet mellan fnatic och LDLC. Ovanpå detta hypades turneringen upp med hjälp av The VACcening. I slutändan var det LDLC som vann 100 000 dollar över NiP Gaming.


Rösta på din favorit nedan!

Vinnaren presenteras efter alla kategorier avgjorts.

Vilken var den bästa turneringen 2014?

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..