×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

DH:s presschefs kryptiska tweet efter Ohlén-intervjun

3
Idag släpptes en intervju med DreamHacks f.d. VD, Robert Ohlén, på Dailydot. En stund efteråt twittrade DreamHacks PR & Mediechef vad som kan antas vara ett hån mot den f.d. VD:n.
Idag publicerade Richard Lewis sin genomgående intervju med Robert Ohlén på Dailydot efter helgens DreamHack-drama, en intervju som porträtterar Ohléns f.d. medarbetare som "ryggradslösa maskar" som gick bakom ryggen på den nu f.d. VD:n.

En stund därefter twittrade DreamHacks PR & Mediechef, Fredrik Nyström, vad som bara kan antas vara ett hån mot Ohlén.


Tweeten som antas vara riktad mot Robert Ohlén


I intervjun med Robert Ohlén på Dailydot kritiserade Ohlén DreamHacks pressmeddelande som släpptes i måndags där man presenterade den nya VDn, Marcus Lindmark, samt svarade på ett antal frågor gällande ledarskiftet.

Varför avsätter styrelsen Robert som VD på DreamHack?

I slutändan handlar det om att förtroendet för Robert Ohlén som VD för DreamHack saknades. DreamHack har med Robert som VD utvecklats enormt och vi är övertygade att för att fortsätta samma resa så behövdes det göras strukturella förändringar. Dessa förändringar har nu startat.

"Det är bara PR skitsnack", påstår Ohlén gällande citatet från pressmeddelandet ovan. "Det var inte alls ett problem. Vi hade alla kommit överens om att jag skulle lämna positionen som VD oavsett och att det skulle bli nästa steg för DreamHack. Jag är 47 år gammal nu, om tre år är jag 50. Jag är inte purung. Jag tänkte definitivt ta ett steg bakåt inom företaget den kommande tiden. För mig lät det bara mer realistiskt att göra det efter DreamHack Winter då det är en milstolpe i DreamHacks historia och det hade känts som en naturlig övergång när jag lämnade."

Under det kommande Dreamhack Winter som arrangeras i Jönköping mellan 27-30 November firar DreamHack sitt 20-årsjubileum.

Dailydots intervju med Robert Ohlén finns att läsa här.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..