×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite uppgraderar — tar ett steg framåt

68
Idag lanserar vi den uppdaterade och förbättrade versionen av Fragbite, namngiven version 3.2, där vi har en hel del roliga förändringar att presentera!
Det är ingen hemlighet att det Fragbite vi använt under 2014 varit bristfälligt på en del fronter. Nu kan vi äntligen presentera V3.2, uppdateringen till Fragbite vars syfte är att helt enkelt förbättra användarupplevelsen på sajten!

Innan ni gör er bedömning för den nya sajten vill vi ändå markera att sajten kommer fortsätta utvecklas, så all kritik och feedback är välkommen. Nedan följer de större förändringarna som presenteras i V3.2.

Huvudmenyn

Huvudmenyn har flyttats upp till toppen av sidan och fått sig en liten ansiktslyftning. Den följer numera med hela tiden vid scroll. De just nu populäraste forumkategorierna kan numera fällas ner direkt ur menyn. Så även de olika delarna av arkivet.

Ett helt nytt innehållsflöde

I vänsterspalten kan man numera navigera till allt innehåll på hela sajten genom det så kallade innehållsflödet. Tanken är att vänsterspalten ska vara den centrala utgångspunkten för att navigera till allt innehåll på sajten. Den har ett filter där du kan ställa in att visa allt, forumet, videos eller redaktionellt. Den har även ett sorteringsval som är aktivt (som fungerar som den tidigare forumlisten, där senast kommenterat kommer högst upp), nytt eller hett. Vad som blir hett bygger på en algoritm baserat på vad som kommenterats, besökts och röstats upp mest den senaste tiden.

Sök — som hittar det du vill ha

Trodde ni att vi hade gett upp hoppet om en fungerande sökfunktion? Nej då, nu är vi tillbaka med en ny, helt fantastisk sökfunktion. Är det hästar du vill hitta? Då hittar du hästar! Nu kan man även välja vilken del av sajten (forum, nyheter, användare, etc) man vill söka på direkt i sökrutan.

Nyheterna

Även nyheterna har fått ett renare gränssnitt, detta för att göra dessa luftigare och mer lättlästa. Vi har skapat ihop en lista på relaterade nyheter från samma kategori lättillgängligt på höger sida om nyheterna.

Nytt utseende på kommentarer

I samband med alla dessa visuella förändringar har vi även ändrat utseendet på kommentarer. Vi har breddat hela kommentarsfältet och även bantat ner på onödiga ytor. Nu är det mycket mildare för ögat att scrolla runt och läsa kommentarer!

Up- och down-vote-system

Utöver detta har vi även jobbat med ett up/down-vote-system för hela sajten. Med detta system kommer ni användare att få styra mer över vad ni gillar eller inte gillar på sajten. Nyheter, videos, kommentarer och trådar är det som primärt berörs av den nya funktionen. Efter lansering kommer vi att fortsätta jobba med detta för att optimera och utöka funktioner baserade på up- och down-votes.

Tråd, länk eller undersökningar

Vi har delat upp vad som postas i forumet i tre olika delar. Du väljer nu innan du börjar skapa ett foruminlägg vad för typ av post du vill göra. Mer nyheter kring detta kommer i ett senare skede.

Forum

Forumtrådar har likt nyheter städats upp och strukturerats. Även här finner du relaterade trådar från samma kategori på högersidan ifall du vill fördjupa dig i liknande ämnen. Ytterligare en nyhet är att man kan bläddra vidare till nästa eller föregående tråd, eller helt sonika välja att slumpa fram en helt ny, spännande tråd direkt ur forumets oändliga arkiv.

Forumdelen

Självklart har vi fräschat upp och luftat forumdelen. Senaste trådarna på hela sajten visas nu i en lång tabell på förstasidan. En helt ny fet sökfunktion som lirar kanon (ja, på riktigt) för forumet, samt en lista på alla kategorier finns nu inlagda i vänsterspalten.

Matcherna i tipset

Matcherna i tipset har fått sig en rejäl nerbantning. Nu visas bara den mest nödvändiga informationen och även vilka matcher som spelas samtidigt.

Mobilversionen

Tycker du också att den nuvarande mobilsajten suger? Det gör vi med. Därför har vi byggt om den från grunden. Nu funkar det kanonbra att scrolla, klicka, slidea, kommentera och läsa.
Tro det eller ej, men samtliga ovanstående förändringar är gjorda baserade på Er feedback. Under utvecklingsperioden har vi nämligen skapat nyheter och forumtrådar där vi bett om feedback från våra kära användare, och vi hoppas och tror att vi har lyckats stilla de största begären! Dessa saker är dock inte allt nytt med sajten, utan bara det Ni ville ha. Nedan följer lite förändringar vi själva tog oss friheten att göra.

Logga in med Facebook eller Twitter

Tidigare har det varit lite krångligt att registrera sig och logga in på Fragbite. Detta hoppas vi skall förenklas med en Facebook- och Twitter-integrering. Numer kan du koppla ditt Fragbite-konto med antingen Facebook, Twitter eller båda två och på ett enkelt sätt registrera dig eller hålla dig inloggad på sajten.

Utöver detta...

Utöver alla ovanstående förändringar som står ovan har vi även ändrat vissa sidor helt och hållet. Då förändringarna är så pass totala gör vi det enklare och skriver en punktlista med de resterande större förändringarna.

  • Bilderna på framsidan finns nu i större variant inuti nyheterna.
  • Sajten har nu ett nytt typsnitt
  • Antalet ikoner på sajten har minskat
  • Profilsidorna har uppdaterats
  • Matchsidorna har uppdaterats
  • 276 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 276 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..