×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Tvååring svalt ihjäl – pappan spelade datorspel

1
Kroppen efter tvååring hittades i måndags bland soporna vid en plats nära staden Daegu, Sydkorea. Barnets far har nu anhållits misstänkt för att ha försummat barnet.
En svårt sargad kropp av en tvåårig pojke påträffades under måndagen i en sopcontainer nära staden Daegu, sydöstra Sydkorea rapporterar omni.se. Efter närmare undersökning har det visat sig att barnet har svultit ihjäl så tidigt som den sjunde mars.

Barnets far har anhållits av polisen misstänkt för att ha låtit den unge pojken svälta ihjäl samtidigt som han själv har spenderat dagar i sträck hemifrån, främst på internetcaféer för att spela datorspel. Var annan till var tredje dag brukade den 22-årige fadern gå hem för att ge sonen mat. När han kom hem den sjunde mars ska fadern ha hittat sin avlidne son men sedan väntat tills nyligen med att göra sig av med kroppen. Barnets mor levde inte tillsammans med fadern och sonen på grund av att hon tidigare fått arbete på en annan ort.

31 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 31 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..