Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tävling: Ännu en chans att vinna EM-biljetter!

Skriven av rich den 5 juni 2012, kl 11:45
NYHET / Fragbite
Hela den här nyhetsartikeln är en annons.
Ja, ni minns väl att vi hade en tävling förra veckan där vinnaren fick två stycken biljetter till EM-mötet mellan Sverige och Ukraina? Vinnaren blev Magic AS med en spikrak motivering om hur vi behöver supportrar nere i Kiev. Då intresset för tävlingen var enormt kan vi nu offentliggöra ännu en tävling.
Nu har ni ytterligare en chans att vinna biljetter till en svensk match nere i Kiev. Biljetterna är till mötet mellan Sverige och Frankrike, en glödhet batalj som kommer att arrangeras den 19 juni i Kiev, Ukraina.

Vad ni behöver göra är att kolla in det tredje avsnittet av Next In Football, där de två finalisterna analyseras av juryn för att avgöra vem som blir Nyheter24:s nya EM-korrespondent. När ni sett avsnittet scrollar ni ner en bit och svarar på 1-X-2-frågorna som följer.

 • Vem fick högst poäng för sitt bloggande?
 • 1. Emil Schälin
  X. Siavoush "Sia" Fallahi
  2. Båda fick lika bra omdöme

 • Vem fick högst poäng för sin sociala kompetens?
 • 1. Emil Schälin
  X. Siavoush "Sia" Fallahi
  2. Båda fick lika bra omdöme

 • Vem vann Next In Football?
 • 1. Emil Schälin
  X. Siavoush "Sia" Fallahi
  2. Ingen

 • Skriv en motivering till varför just du ska vinna två stycken biljetter till mötet mellan Sverige och Frankrike i fotbolls-EM 2012!
 • Svara på frågorna och skriv din motivering här!
  Spana in avsnittet och svara på frågorna för att få möjligheten att ta del av bland det mäktigaste sommaren har att erbjuda! Ni har ett par dagar på er att komma på en vass motivering då vinnarna presenteras på fredagen den 8 juni.
  Notera att ni inte bör tävla om ni inte planerat att gå på matchen. Vi vill påminna om att det är olagligt att sälja biljetterna vidare.
  Fragbite och NextInFootball står endast för matchbiljetter, inte någon form av resekostnad.

  För att förhindra fusk och sabotage går inte denna nyhet att kommentera!
  rich Chefredaktör
  André Åkerblom, Upplands Väsby

  Användarnas kommentarer

  Laddar kommentarer...
  Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

  Skriv en egen kommentar

  Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
  Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
  Laddar..