Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar av regler eller avtal.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!
1

GT:s Wipeout-insats januaris mest sedda

Av André 'rich' Åkerblom 9 February 2012, 15:29 · 53 kommentarer
Fragbite I fjol skickade Fragbite i samarbete med Kanal5 iväg Christopher "GeT_RiGhT" Alesund till Sydamerika för att spela in vintersäsongen av Wipeout. Ett par månader senare kom avsnittet där Counter-Strike-stjärnan legendariskt misslyckas på hinderbanan.
På Kanal5.se kunde man se insatsen innan avsnittet sändes på TV, och idag släpptes tittarsiffrorna för januari månad för de största sidorna med webb-TV. Det visar sig att Christopher, som ju är en superstjärna i vår lilla Counter-Strike-community, i januari gjorde sig mer framgångsrik i webb-TV än självaste Zlatan Ibrahimovic.

I listan över de 50 mest sedda kortklippen ligger GeT_RiGhT:s insats på en överlägsen förstaplats med över 78 000 spelningar. Denna tittarsiffra är högre än Zlatans tre mest sedda klipp – tillsammans.

Har du missat GeT_RiGhTs insats i Wipeout? Klippet följer!

Tittarsiffrorna från januari finner ni här!
rich Chefredaktör
André Åkerblom, Stockholm

53 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 53 kommentarer

Skriv en kommentar

Not a member yet? Sign up here!
Laddar..