Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
  • Facebook
  • Google
Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar av regler eller avtal.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!
1

GT:s Wipeout-insats januaris mest sedda

Av André 'rich' Åkerblom den 9 februari 2012, kl 15:29 · 53 kommentarer
Fragbite I fjol skickade Fragbite i samarbete med Kanal5 iväg Christopher "GeT_RiGhT" Alesund till Sydamerika för att spela in vintersäsongen av Wipeout. Ett par månader senare kom avsnittet där Counter-Strike-stjärnan legendariskt misslyckas på hinderbanan.
På Kanal5.se kunde man se insatsen innan avsnittet sändes på TV, och idag släpptes tittarsiffrorna för januari månad för de största sidorna med webb-TV. Det visar sig att Christopher, som ju är en superstjärna i vår lilla Counter-Strike-community, i januari gjorde sig mer framgångsrik i webb-TV än självaste Zlatan Ibrahimovic.

I listan över de 50 mest sedda kortklippen ligger GeT_RiGhT:s insats på en överlägsen förstaplats med över 78 000 spelningar. Denna tittarsiffra är högre än Zlatans tre mest sedda klipp – tillsammans.

Har du missat GeT_RiGhTs insats i Wipeout? Klippet följer!

Tittarsiffrorna från januari finner ni här!
richChefredaktör
André Åkerblom, Stockholm

53 kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..