Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

GT:s Wipeout-insats januaris mest sedda

Skriven av rich den 9 februari 2012, kl 15:29
NYHET / Fragbite I fjol skickade Fragbite i samarbete med Kanal5 iväg Christopher "GeT_RiGhT" Alesund till Sydamerika för att spela in vintersäsongen av Wipeout. Ett par månader senare kom avsnittet där Counter-Strike-stjärnan legendariskt misslyckas på hinderbanan.
På Kanal5.se kunde man se insatsen innan avsnittet sändes på TV, och idag släpptes tittarsiffrorna för januari månad för de största sidorna med webb-TV. Det visar sig att Christopher, som ju är en superstjärna i vår lilla Counter-Strike-community, i januari gjorde sig mer framgångsrik i webb-TV än självaste Zlatan Ibrahimovic.

I listan över de 50 mest sedda kortklippen ligger GeT_RiGhT:s insats på en överlägsen förstaplats med över 78 000 spelningar. Denna tittarsiffra är högre än Zlatans tre mest sedda klipp – tillsammans.

Har du missat GeT_RiGhTs insats i Wipeout? Klippet följer!
Tittarsiffrorna från januari finner ni här!
rich Chefredaktör
André Åkerblom, Upplands Väsby

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..