×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Blev StarSeries precis ännu mer intressant?

1
Efter att ha noterat nattens uppdatering till CS:GO kan jag inte undvika att fundera på hur detta påverkar NiP Gaming, ESC Gaming, Virtus.pro och Na`Vi för veckans StarSeries VI-slutspel.

Nattens CS:GO-uppdatering är, för mig, enbart för det bättre. Den trasiga biljävlen i mitten på Inferno har länge varit en av anledningarna (en väldigt liten sådan, dock) till att jag ogillat kartan, samma sak gäller alla dessa detaljer som bara krånglat till allting. Nu har bilen äntligen skrotats, och istället finns där en söt liten trapp upp till en lägenhet. Fin touch! En del staket, som man egentligen bara fastnat i när man försökt ta sig undan från eldstrid har även tagits bort. Skönt för matchmaking-spelare är även att man nu fått bättre sikt på olika kartor. Allting är på bättringsväg. Det är dock smoken som är den stora tyngden i nattens uppdatering.

Så mycket bättre
Inte längre kommer man behöva vifta bort rök från ansiktet för att en smoke är ovanför en, på andra sidan av ett tak. Ovanpå detta kommer man äntligen kunna agera offensivt igenom en smoke! Jag har saknat detta, för jag har ledsnat på den instängda känslan man får av en rökgranat. I och med uppdateringen kommer vi förmodligen även se lite snabba rundor igen, förslagsvis inne-rushar på Nuke! Kalas!

StarSeries VI börjar idag
Jag funderar mycket på veckans StarSeries VI. Lagen på plats har, vad jag vet, inte någon som helst möjlighet att träna med den nya uppdateringn inför turneringen. Den första matchen börjar redan 13:00 idag, och de flesta av spelarna vet nog inte ens att nattens uppdatering har kommit. Det skall bli väldigt intressant att se hur de anpassar sig, något som väger tyngre än det negativa faktum att lagen tränat inför turneringen under andra förutsättningar.

En enligt mig ganska tam turnering ökade precis något ofantligt i underhållningsvärde.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..