×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Man kanske skall börja streama..

1
Tjoho allesammans! Igår fick jag hem mitt nyköp - en sprojlans ny rymddator ljusår bättre än den jag tidigare använt. Detta har ju öppnat upp så många olika obeprövade världar för mig, allt från nyare spel till möjligheten att livestreama.

Det sistnämnda har jag varit sugen på under en längre stund, men jag har alltid varit osäker på vad man skall streama. Jag har yoddlat fram ett par alternativ:
  • CS 1.6: Jag är ju ändå _helt OK_ på spelet, så det kan säkert finnas ett värde i att se mig spela det. Jag är dock långt ifrån en "toppspelare i Sverige", så jag vet inte.
  • CS:GO: Jag har en enorm lärningskurva framför mig i detta spel, så det kan vara kul att se hur värdelös jag är på något jag ändå kan ganska mycket om.
  • Casting: Jag har en gräddig mikrofon, så jag skulle kunna börja casta matcher för att känna på det och se om jag är en gnutta underhållande som kommentator!
  • Musik: Det känns lite distant att ha en "musikstream", men om intresset finns hos tittarna vore det inte omöjligt att dra fram guran och riva av någon halvdassig cover - kanske med en gäst eller något!
  • Casual-lir: Nu vidrör jag inte så många spel utöver CS 1.6, CS:GO och Dota 2 (extreeeemt dålig på Dota 2), men kan absolut tänka mig att börja lira lite mer casual-spel (lite mer likt Bejcons stream, så typ.. WarZ eller något..) och försöka vara lite underhållande i samma veva!
Som ni märker är jag ganska kluven. Vad tror ni skulle locka er till att kolla min stream? Jag kan absolut tänka mig att variera mellan olika grejer, så fantasin är det enda hindret i detta fallet!

För övrigt:
MAKIN' BACON PANCAKES (jag är på 3h 14m i skrivande stund!)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..