×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Nu är den här!

1
Många av er noterade säkert det senaste avsnittet av Thank God It's Fragbite, där Kjell Eriksson gästade för att bland annat prata om sin nya dokumentärfilm, "De Bortkopplade".

Sedan gårdagens kväll finns filmen tillgänglig att titta på. Jag såg den själv och fann den väldigt underhållande, även om vissa intervjuobjekt gör mig rasande arg för att de uttalar sig spydigt med en sådan självsäkerhet för att sedan följa upp med att de aldrig ens testat "internet".

Ni kan spana in filmen här.

Kjell Eriksson under Thank God It's Fragbite.

Kjell köpte följare till slut
För att färska upp era minnen så var Kjell Erikssons span i #TGIFB problemet med att folk köper falsk uppmärksamhet på internet. Vi snackar Twitter-följare, Facebook-likes och YouTube-spelningar. Jag log lite för mig själv när jag fick syn på en artikel i Resumé där det visar sig att Kjell nu köpt 35 000 följare till Östhammars kommun på Twitter, trots att kommunen bara har 24 000 invånare.

Han är rätt skön, den där Kjell Eriksson.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..