×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Att få träffa Kjell Eriksson

1
En av många fördelar med mitt liv är att jag lär känna folk som andra ser upp till. Givetvis gäller detta till stor del gamers och esportstjärnor. Att få vara vän med folk som klassas som idoler runtom i världen är väldigt roligt.

Roligt är även att jag förra veckan fick nöjet att träffa och umgås med Sanny Dahlbeck, som visade sig vara en extremt härlig karaktär, och att jag denna vecka träffat Kjell Eriksson.

Kjell Eriksson under inspelnigen.

Nu kanske folk inte ser Kjell Eriksson som en A-kändis i vårt avlånga land. Pinsamt nog kan jag faktiskt inte påstå att jag reagerade speciellt när jag hörde hans namn, mest för att jag inte direkt kände igen det. Givetvis kände jag igen honom när jag såg en bild, och blev ännu mer upplyst när jag YouTubade honom.

I många fall har i jag, av någon knasig anledning, fått intrycket av att han lite av en finförnäm översittare, en ganska dryg person men som ändå har en hel del humor. Ni som känner till honom, och hans bok, vet att detta absolut inte är sant.

När han kom in till vårt kontor här i Stockholm var han till synes lite disträ, men jäkligt inbjudande och öppen. Innan vi begav oss till studion satt vi, till stor del bara han och jag, och snackade skit om allt möjligt. Det var riktigt trevligt, kändes inte som att han hade några som helst fördomar, trots programmets gaming-nisch och att ingen i studion är någon sorts välkänd profil.


Gustav Käll är ingen profil av högre kvalitet.

Det är liksom väldigt lätt hänt att folk får lite storhetsvansinne för att de gjort ett namn av sig själva, men detta hade absolut inte hänt denna människa.

Det var riktigt kul att inse att han har båda fötterna på jorden, i alla fall när det kommer till ödmjukhet. En extremt skön person, speciellt i studion där han vid ett tillfälle fick vår kära allt-i-allo-produktionslisa att bokstavligt talat falla ihop och gråta av skratt.

Vi har en jävligt rolig, öppensinnad och fördomsfri person i studion denna vecka, och enligt Bejcon är detta det bästa Thank God It's Fragbite-avsnittet hittills.

Jag hoppas verkligen att ni kollar in programmet imorgon kväll, för det kändes verkligen som att vi fick ihop en klockren blandning av gaming och "allmänhet" kombinerat med glasklar underhållning och underbar humor.


Cordialement, André.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..