×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Vinstmomentet får vänta..

1
Tjena allesammans!

Jag sitter just nu på vad vårt hotell kallar för "high speed internet" och drar upp bilder från finaldagen medan jag hör tonerna av GES (Glennmark Eriksson Strömstedt) i lurarna. Detta "high speed internet" är dock varken high eller speed, knappt att det ens får heta internet.

Cirkus 2 minuter per bild är vad det tar att få upp arkivet, seghet som skulle kunna få vem som helst att vilja skjuta sig själv i ansiktet med en tau gun, men bilderna kommer upp förr eller senare!

Något som inte kommer att komma upp medan vi är i Frankrike är det episka momentet då NiP Gaming besegrade VeryGames i finalen. Detta för att vi, i vanlig ordning, tvingades lämna evenemanget kort efter att prisutdelningen avklarats.

Omöjligt nog lyckades Xerm få upp både damfinalens vinstmoment och vår videointervju med NiP:s friberg innan vi blev utschasade, men tillfället då NiP besegrade VeryGames kommer alltså att behöva vänta då det är omöjligt att få upp det med detta "high speed internet".

Så, håll ut!

Kan även tillägga att det känns som att Per har stått och slagit på min handled med en järnfemma hela natten, vet inte vad jag gjort med den men uppenbarligen har någonting gått jävligt snett.

Med vanliga hälsenor
André

ps. Finalen spelades inte på scenen, the fuck is up with that?!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..