×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Ser fram emot en RIKTIG scenmatch!

1
Som många säkert vet är jag på plats i Paris, Frankrike för ESWC 2012. Tidigare under dagen klampade jag förbi scenen för att plåta NiP Gaming under sin scenmatch mot mousesports, och såg till min stora förvåning att det var fullsatt i publiken.

Om det inte var nog med att 99% (höftat) av alla stolar hade rumpor på sig, folk satt på golvet i gångarna mellan stolsraderna och stod även bakom och beundrade det nya spelet.

Knökfullt under NiP vs. mousesports

Vad som dock irriterade mig var att ingen i publiken riktigt levde loppan. Man fick inte intrycket av att någon faktiskt var intresserad av vad de tittade på, utan att det mer kändes som att folk satt där för att slippa sitta någon annanstans. Som om matchen faktiskt inte var en riktig scenmatch.

Jag kan ju säga att jag verkligen ser fram emot när VeryGames äntrar scenen och spelar sin semifinal, om den nu spelas på scenen. Om inte hoppas jag att de kommer till final, så man får se lite CS:GO-glöd här i Porte de Versailles!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..