×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Ett världslag eller en salig blandning?

1
Igår kväll blev det officiellt att både craft1k och evil från CS:GO-nykomna Virtus.pro blivit ersatta av de ryska Moscow Five-bröderna Dosia och Fox. Tittar man på laguppställningen ser den ut som följer:
Virtus.pro
Emil "kucher" Akhundov
Kiril "ANGE1" Karasiow
Dauren "AdreN" Kystaubayev
Mihail "Dosia" Stolyarov
Sergey "Fox" Stolyarov
Det första intrycket jag får av laguppställningen ovan är ju helt klart "Holy shit". Jag tror stenhårt på denna femma, men funderar också på om laget riskerar att bli ett magplask.

Vi såg det hända NiP, mousesports och senast SK Gaming. SK kan dock falla bak på att allen var sjuk och att de faktiskt hämtade upp sig, och blev ett av världens absoluta topplag, när Delpan gick med. Jag rekommenderar er att läsa Devilrys fantastiska krönika, Drömlag – en dålig idé?, som skrev i samband med SK Gamings magplask på IEM:s Europafinaler i början av 2011.

För att återgå till Virtus.pro har ANGE1 sedan länge varit en icke-Na`Vi-favorit i Östeuropa, och det var många som både trodde och hoppades att han skulle ta en plats i just Na`Vi när de slutade vinna allt. En annan spelare som minst sagt blivit prisad är AdreN, som i princip bar sitt k23 till final på ASUS Summer 2010 genom att besegra Na`Vi, i Ukraina, i semifinalen.

Bröderna Stolyarov är kanske Rysslands absolut hetaste spelare just nu, speciellt Dosia som spelat helt magnifikt under de senare turneringarna. Så om vi kollar på pappret är detta absolut ett lag att frukta, även om det handlar om en ny speltitel som spelarna är relativt oprövade i.

Vad tror ni, kommer spelarnas fantastiska råskill och rutin att bilda ännu ett världslag för Östeuropa, eller kommer det bli äggröra av omeletten, och varför i så fall?

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..