×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Från DH-vinnare till artister på DH Winter 2012

1
Många av er har säkert noterat att Skillz of Borås-bandet duon Marcus "SeuSion" Carlzon och Joachim "flipper" Ragnarsson har ett band ihop. Firstborn, som bandet heter, går bara uppåt och nu har man fått något av ett drömgig.

Sommaren 2007 vann man DreamHacks CS 1.6-turnering över holländska Digital Mind i finalen, och nu har SOB-duons band blivit klara för ett uppträdande under årets upplaga av DreamHack Winter.

Skillz of Borås på DH Summer 2007
Från vänster: ninoze, fuze, SeuSion, flipper och xpozer

Tycker personligen att det är ganska kul hur de får göra det största på DreamHack inom två helt olika världar. Att vinna DreamHack är stort i sig, och att få uppträda på samma scen som bland andra SMK, Backyard Babies, Adept, Kick och Peaches har uppträtt på måste ju kännas fenomenalt.

För er som totalt bommat bandets existens finns både deras senaste musikvideo på "Is this really what you wanted?" och resten av plattan att ta del av i DreamHacks officiella nyhet.

Till er som ska åka på DreamHack Winter 2012:
Kommer ni att spana in bandets spelning?

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..