×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

FragbiteFBBlogginlägg

Nu är jag inte längre praktikant-Carro

1
Jag vill slå ett slag för alla peppande meddelanden jag fått sedan jag började på Fragbite, ni motiverar mig att fortsätta och att lära mig mer för er (och min) skull. Tack.
Det kanske inte märkts att jag lämnade min plats som praktikant efter ett antal veckor, för att sedan återvända till skolan och ta examen. Men jo, så är det. Jag fortsatte skriva från Skåne efter praktiken i samband med att jag skapade mitt slutarbete, som kretsade kring damscenen och Lizette "L.K.S" Scheich som spelar för Planet Odd.

I fredags färdades jag till Lund i Skåne, såg glada studenter flyga förbi mig på sina flak och det enda jag kunde tänka var "det var jag för ett år sedan, nu har jag en plats på min drömarbetsplats". Jag satte mig på tåget mot Stockholm, som skulle vara framme runt 19:40, men som istället var framme runt 21:40.

Jag kom till rummet jag och min pojkvän hyrt för att sova några timmar, vi försöker finna lägenhet men det är ju som det är i en storstad som Stockholm. Blev dock bara två timmars sömn innan jag 6:20 på morgonen satte mig på tåget till Jönköping, gissa vad trött jag var?

Det var dock skönt att träffa gänget igen. Jocke, Per och André. Gud vad jag saknat dem sedan jag lämnade min praktikplats, även om vi haft kontakt dagligen via sociala medier kändes det så bra att återförenas. Det blev ännu bättre när Linda kom dit, detta var hennes första event under Znipe så det kändes nytt för henne med. Sista dagen kom även tWIST och min pojkvän dit, då kändes det verkligen som alla var på plats.

Mitt fokusområde under DreamHack Summer var fotograferingen samt ESU Masters, damturneringen som Dynasty Gaming plockade hem. Jag insåg först efter eventet att jag faktiskt påbörjat mitt sommarjobb på Fragbite, det kändes bara så naturligt att jag inte reflekterade över att jag faktiskt äntrat en period där jag personligen kommer ta mer plats på sajten.

Jag ska vara ärlig, när jag väl tänker på det blir jag nervös över vad communityn känner över mig som skribent. Men vad jag fått så oerhört fina meddelanden skickat till mig av er där ni peppar mig och berättar vad jag gjort bra samt vad jag kan förbättra.

Ni kan inte gissa hur mycket det uppskattas, speciellt för någon som är ny. Men nu tänker jag peppa, läsa era fina meddelanden och känna mig stark. För nu är jag inte längre praktikant-Carro.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..