×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Välkommen till Fragbite, vuggo!

4
Vi på Fragbite är både glada och stolta att presentera vår nyaste medarbetare, Fnatic-profilen Viktor "vuggo" Jendeby.
Det händer grejer här på Fragbite. Förra veckan berättade Carro, i ett blogginlägg, att hon finns med oss under sommaren. Detta är vi givetvis väldigt nöjda med, inte minst då hon gjorde ett mycket gott intryck under hennes två månader långa praktikperiod i våras. Men det kommer alltså mera...

Nu kan vi äntligen berätta att vi har gjort en riktig prestigevärvning. Fragbite har gjort klart med den populäre Fnatic-profilen Viktor "vuggo" Jendeby som ansluter redan idag. Viktor har under de senaste tio månaderna arbetat som manager inom Fnatics organisation. Innan dess stod han bakom organisationens svenska CS:GO-lag i egenskap av coach och var då bland annat med att säkra en majortitel under ESL One Cologne 2015. Han fanns även med i kulisserna då Fnatic vann ESL One Katowice samma år, det i egenskap av lagets analytiker.

Viktor, som fyller 28 år i mitten av augusti, kommer att arbeta från Fragbites kontor i Stockholm. Ni kommer att få se honom producera en del alster här på sajten, samtidigt som han blir ansvarig för utvecklingen av varumärket Fragbite.

Jag vill passa på att hälsa både Viktor och Carro varmt välkomna till Fragbite-familjen. Nu rushar vi B!

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..