×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

FragbiteFBBlogginlägg

Ingen sommar utan DreamHack

1
Då var vi här igen. Elmia, Jönköping... det är dags för DreamHack. Fragbite är precis som vanligt på plats, så även jag. För det är ju trots allt ingen riktig sommar utan ett DreamHack.
Vi har faktiskt varit här sedan igår. Eller åtminstone jag, André och Joakim. Under gårdagen byggde vi upp den monter där Battle of the Streamers ska avgöras. Det är även just där som Jocke kommer att spendera sin tid detta DreamHack. När vi var klara med större delen av det arbetet var det dags att åka till vårt hotell.

Ni som har hängt med ett tag kanske känner igen att vi vanligen brukar bo på Familjen Ericssons City Hotel, men si så blev det inte den här gången. Detta pga en liten miss. I stället bor vi nu på Jönköping Hotell & Konferens. En anläggning som ligger lite mer avskilt. Ett rätt gemytligt ställe med fristående huskroppar och vad som nästan blir en hybrid mellan hotellrum och lägenheter. Hur som helst är det rätt nice, även om vi har kommit att kalla stället för "rehab". För det påminner rätt starkt om hur vi tänker oss att en amerikansk rehabanläggning ser ut. Oh well...

Tidigare idag anslöt även Carro, som kom från Stockholm med tåg, så det är huvudsakligen jag, hon och André som kommer att sköta rapporteringen från turneringen. När som helst anländer även Karl (cowsy) som ska hjälpa till också. Så det blir full rulle.

Vi kommer i vanlig ordning att leverera nyheter, bilder och intervjuer från turneringen, så se till att hålla koll på sajten.

Skulle ni vara på plats och råkar se oss vandra omkring i lokalerna, tveka inte utan kom fram och säg hej. Det är alltid trevligt att träffa er.

Frid!


På bilden: Det fortsätter att fyllas på med LAN-besökare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..