×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

FragbiteFBBlogginlägg

Ska nya FaZe vinna en titel direkt?

1
Den franske FaZe-spelaren kioShiMa.
Den franske FaZe-spelaren kioShiMa.

FaZe Clan spelar sin första turnering tillsammans med sitt bosniska nyförvärv, Nikola "NiKo" Kovač. Resultatet så här långt? En enda förlorad karta. Motståndet då? Morgondagens finalmotståndare, Astralis.

Ja FaZe har onekligen sett riktigt heta ut i Katowice. De rusade genom gruppspelet med siffrorna 16-6, 16-11, 16-6, 16-12 och så den där förlusten med 8-16 mot Astralis. I semifinalen mot Immortals behövde FaZe bara två kartor på sig för att säkra finalplatsen. Detsamma gällde förvisso för Astralis, även om deras möte med Heroic blev lite jämnare.

Efter att FaZe hade säkrat sin finalplats intervjuades lagets svenske coach, 32-åringen Robert "RobbaN" Dahlström, som poängterade att laget bara har tränat tillsammans under tre dagar inför turneringen. Tre dagar! Och det ser redan så här bra ut? Jag förstår absolut varför lagets spelare verkar känna sig rätt självsäkra inför den resterande delen av esportåret 2017. Frågan är dock om detta nya FaZe kan kliva fram och vinna en titel direkt, i deras första turnering tillsammans.

Nu väntar visserligen tuffast möjliga motstånd i morgondagens final. Att den dessutom spelas i bäst av fem kartor bör vara något som talar för Astralis. Deras kartpool är både bred och djup, samtidigt som de givetvis är mer samspelta på de olika kartorna än vad FaZe har hunnit bli på en sådan här kort tid.

Jag unnar ändå FaZe den här titeln. Det skulle kännas som en solskensberättelse om de lyckades besegra Astralis i morgon. Dessutom skulle det vara intressant i fall vi fick en tredje vinnare på lika många turneringar.

Vilka tror ni vinner finalen?

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..