×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Nej det är ingen katastrof, Fnatic

1
Fnatic
Fnatic


Virtus.pro visade sig vara övermäktiga för vår kära, gamla Fnatic i dagens gruppavgörande borta i Las Vegas. Förväntningarna har varit höga på detta nygamla Fnatic, men är det då en katastrof att de åker ut redan i grupperna? Knappast.

Låt oss först och främst konstatera att mycket, mycket har hänt sedan gänget spelande tillsammans senast. Båda för de två lag som spelarna har tillhört men även för dem som individer. Det tar givetvis ett tag att hitta tillbaka till varandra. De skildes dessutom inte åt på det bästa av sätt, även om det är något som de själva framhåller att de har lagt bakom sig.

DreamHack Masters Las Vegas var, som jag ser det, framför allt ett skarpt test för det här laget. Lite... var har vi varandra? Vad händer om vi fortsätter där vi slutade? Vilka bitar måste vi kanske ta och utveckla en aning för att bli konkurrenskraftiga? Och så vidare... Nu har de några dagar på sig för att ladda om inför IEM-stoppet i Katowice. Räkna dock inte med några underverk redan då. Visst kan de, med tanke på vilka skickliga spelare det handlar om, ändå ta sig till slutspel. Jag tycker ändå att förväntningar bör dämpas en aning.

Har Las Vegas varit en besvikelse vad gäller Fnatic? Resultatmässigt hade det självklart varit roligt att se dem ta sig till slutspel, men någon katastrof handlar det inte om. Det var trots allt roligt att se dem spela tillsammans igen. Lite på samma sätt som det var roligt att se 2003 års upplaga av SK spela tillsammans på Inferno Online under CS Reunion ifjol våras.

flusha från fnatic
flusha från fnatic


Sedan har vi flusha... Snälla, sansa er och lägg ner med hatet, ni som sysslar med sådant. Hans svar på frågan om frågan om hur disco doplan och twist skött sig i Fnatic var kanske en aning "underwhelming", men läs för guds skull inte in för mycket i det. Det gjorde då inte jag. Jag skrattade för mig själv och tänkte att "Fan, det där kan tolkas som en riktigt fet diss" för att sekunden senare gå vidare och tänka "eller så anser han bara inte att det är hans sak att ha en åsikt om".

Hur som helst hoppas, och tror, jag att vi kan få lite nygammal magi komma från denna femma... om vi bara ger dem lite tid. Jag ser då i alla fram emot deras fortsatta resa!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..