×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

FragbiteFBBlogginlägg

RobbaN nattens enda svenska vinnare

1
Det blev ingen omedelbar succé för nygamla Fnatic.
Det blev ingen omedelbar succé för nygamla Fnatic.


Det blev inte precis någon drömstart för svenskarna borta i Las Vegas. Fnatic föll tungt mot Gambit i en match där svenskarna radade upp konstiga beslut efter varandra. Kommentatorer och experter var inne på att Fnatic måste ha gått in med inställningen att köra precis som på gamla Inferno, samtidigt som Gambit såg ut att ha tränat hårt på kartan. Det gjorde skillnad. Tråkigt. Nu får vi hoppas att Fnatic tvålar dit Misfits ordentlig i natt.

Att NiP sedan föll mot Cloud9 med 14-16 måste ha svidit rejält för dem. Personligen förlorar jag ju mycket hellre med 5-16 än med 14-16, inte minst mot ett motstånd som man själv anser att man ska slå alla dagar i veckan. För förlorar man med 5-16 är det verkligen bara att släppa förlusten och försöka resetta skallen. En sådan där snöplig förlust riskerar att sätta sig. Nåväl, det är som det är. Jag hoppas bara att NiP kommer tillbaka från det och skickar hem TyLoo i kvällens förlorarmöte dem emellan.

Sedan har vi atter

Snacka om att dyka upp som gubben i lådan. Jag snackar så klart om Simon "atter" Atterstam. Han har inte synts till allt för mycket sedan Torpedo-tiden, den där Atterstam. Visst, han representerade Sverige under TWC i fjol och ingick sedermera i Maikelele-satsningen qwerty. I övrigt har då i alla fall jag knappt sett till honom. Så kliver han in i Renegades, toppfraggar och är därmed starkt bidragande till att de pressar FaZe Clan till runda 30. Jag ser helt klart fram emot Renegades förlorarmatch mot Na`Vi (kl. 23:15).

Ja som ni förstår var det alltså bara Robert "RobbaN" Dahlström, FaZe-coachen, som var med och säkrade en svensk seger igår. Nu får vi verkligen hoppas att det blir ändring på det till i kväll, då turneringen fortsätter.

Vilken match NiKo gjorde mot Na`Vi förresten. 37-19 i stats, 124,6 ADR och 2.13 i rating. Imponerande! Jag undrar om FaZe längtar tills det att han ansluter till dem nästa vecka?

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..