×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Låt oss snacka om DreamHacks nya pokal

1
Jag har egentligen inte så mycket att säga om helgens DreamHack ASTRO Open-stopp i tyska Leipzig. FlipSid3 vann. Svenskarna missade slutspel. That's it. Men...

Äntligen(!!) har DreamHack skaffat sig en riktigt proper trofé! Borta är den där hemska, massproducerade skiten de använt under en längre tid.

Äntligen slipper vi se dessa tråkiga pokaler delas ut under DreamHack-stoppen!
Äntligen slipper vi se dessa tråkiga pokaler delas ut under DreamHack-stoppen!


Nu fick vi i stället se en riktigt stilig trofé med turneringens logo, de olika turneringsstoppen och ett par andra grejer ingraverade.

Jag vill ha en som inredningsdetalj hemma! Foto: Jennika Ojala/DreamHack
Jag vill ha en som inredningsdetalj hemma! Foto: Jennika Ojala/DreamHack


Ni som har hängt med ett tag vet att jag har klagat på DreamHacks pokaler vid ett flertal tillfällen. Det finns även en del andra som har drabbats av min vrede. Jag har dock inte för mitt liv kunnat förstå varför turneringar av den här kalibern, som omsätter så otroligt mycket pengar, inte har kunnat lägga några tusenlappar extra på att skaffa sig snygga, unika troféer.

Ett troféskåp fyllt av standardpokaler och -medaljer imponerar knappast på någon men om det i stället är fyllt med sådana här specialgjorda grejer... då snackar vi! Ja nu vill till och med jag försöka komma på ett sätt att lägga vantarna på en. En sak är säker, det blir då inte genom att vinna en CS:GO-turnering.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..