×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Grattis André (rich)!

5
Wohoo...! Chefen fyller år idag. Det är på riktigt rätt fantastiskt vad tiden springer iväg. André "rich" Åkerblom var bara 23 år då jag gjorde comeback här på sajten i början av 2012. Sedan dess har jag hunnit uppmärksamma över en handfull födelsedagar för vår chef. Den kanske mest minnesvärda var på DreamHack Winter 2013 då André fyllde 25 år...

Den gången slog Pontus "p0ntus" Eskilsson, numera på Twitch, på stora trumman och köpte in en tårta. Tyvärr tålde varken jag eller André den, men vi åt den ändå. Det var det värt. Då, 2013, tog jag även på mig det ärofyllda uppdraget att fixa en grattisnyhet till honom. Han var trots allt halvvägs till 50.

Så här såg grattisbilden ut då...
Så här såg grattisbilden ut då...


Ni hittar för övrigt hela nyheten från den födelsedagen här.

Avslutningsvis då? André är min närmsta chef. Han är chefredaktör, jag är redaktionschef. På många sätt och vis sammanflätar våra roller med varandra, på andra skiljer de sig åt. Oavsett vad har jag med åren insett att vi tänker väldigt lika och, det viktigaste av allt, är att han är en person jag verkligen litar på till 100 procent.

Grattis, chefen. Du är bäst!

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..