×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Renegades och Gambit i final — vad hände egentligen?

1
Turneringen här på DreamHack Winter är precis lika knasig som hela proffsscenen känns just nu. Det enda som går att lita på är att det inte går att lita på något lag. Dignitas var först ut av alla att lämna turneringen, bara det är helt galet. Det har förvisso inte riktigt gått danskarnas väg efter turneringsvinsten i Moskva för en dryg månad sedan.

Sedan har vi Cloud9. Amerikanerna slutade alltså på en tredjeplats i grupp B. Själv hade jag inte blivit förvånad om vi hade sett dem och de nordamerikanska kollegorna i OpTic ta sig till dagens slutspel men nej, det blev Renegades och Gambit i stället. De två lag som nu möts i finalen.

Blir det fullt i publiken de svaga finallagen till trots?
Blir det fullt i publiken de svaga finallagen till trots?


Godsents choke på Overpass var sannerligen inte vacker. De tappade ledning 13-5 till förlust 13-16, något som delvis kan förklaras av storspel från Gambits sida. Riktigt tråkigt att vi inte får se något svenskt lag i finalen, det hade nog gjort att publiken här inne på Elmia skulle ha skapat en helt magisk inramning. Nu hoppas jag i och för sig att de kan göra det ändå, hejandes på australiska Renegades och östeuropéerna i Gambit.

Vilka tror jag själv på i finalen? Den är svår, för att inte säga omöjlig... Jag lägger ändå min röst på Renegades men det gör jag mer med hjärta än hjärna, för hjärnan har ändå mest haft fel hittills.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..