×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Det här med Instagram-bilder

6
Hej hallå, bloggen! Riktigt kul att vi är live med denna eminenta funktion igen. Det är även skoj vara på plats i Jönköping för DreamHack Winter 2016. Vi bor, som vanligt, på Familjen Ericssons City Hotel här i Jönköping men till skillnad från de andra gångerna fick vi nu ett rum på fjärde våningen. Det med utsikt mot Vättern. När vi steg upp i morse var det fint väder och utsikten rätt magisk, vilket fick mig att publicera en bild på Instagram. Den ser ni här nedan.

Riktigt vackert, inte sant? Fast det var kanske inte riktigt så det såg ut.
Riktigt vackert, inte sant? Fast det var kanske inte riktigt så det såg ut.


Det ser nästan ut som vi är utomlands, i något riktigt varmt och exotiskt land. Lite snabb redigering och en rejäl beskärning av bilden så... Hur såg de då ut egentligen? Jo, så här:


Jag fick med ett rejält ärgat koppartak på huset mittemot, samt en del av fönsterkarmen.
Jag fick med ett rejält ärgat koppartak på huset mittemot, samt en del av fönsterkarmen.


Vad vill jag då ha sagt med det här? Ptja, jag vet inte riktigt. Själv kan jag dock finna det fascinerande hur små förändringar kan göra en sådan stor skillnad. Jag har inte manipulerat bilden på så sätt att något har lagts till eller tagits bort. Det som finns där, det fanns verkligen där ute. Däremot går det mesta att försköna.

Något som däremot inte behöver förskönas är våra bilder från DreamHack Winter 2016. Tack vare vår nya fotograf, Philip Slotte, vågar jag nog påstå att vi har bättre bilder än någonsin från ett event.

Tack för att ni tog er en titt.

På återseende!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..