×
Hello world
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Ettan

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

tenzki fyra USP-headshots vs. Heroic på Nuke

CS | Video | Highlights
dignitas nyförvärv Jesper "TENZKI" Plougmann stänger A-siten med fyra välplacerade USP-headshots i semifinalen av ESL One Cologne 2017-kvalet mot Heroic.
igår 20:22
1 0

Grupp B debuterar i Battle of the Streamers ikväll

BotS | Fragbite
Det har blivit dags att inviga den andra gruppen i Snack Pot Battle of the Streamers, och under kvällen ser vi chapMAD, Roxyproxxy, CartmenS och Gabbie lira sina öppningsmatcher.
igår 14:00
1 2

Heroic bekräftar: valde på väg att lämna laget

CS | Danmark
Bara en dag efter att Heroic-spelaren Valdemar "valde" Vangså skulle bänkas under söndagens ESL One Cologne-kval stod det igår kväll klart att 21-åringen har gjort sitt i laget.
igår 12:11
1 0

Dignitas plockar upp cromen och tenzki

CS | Norge
Team Dignitas har förflyttat Jørgen "cromen" Robertsen och Jesper "tenzki" Mikalski från en temporär till en permanent plats i startfemman. Tillsammans med den nya coachen, norska Morten "zEVES" Vollan, deltar laget i den tredje upplagan av ECS samt den kommande minorn.
2017-05-23 22:22
1 2

Fnatics akademilag nära "examen" — letar efter nytt hem

CS | Sverige
Fnatic släpper sitt akademilag för att ge den svenska femman en chans att spela i samtliga turneringar, då dessa blivit åsidosatta på grund av turneringsarrangörernas regelverk gentemot akademilag.
2017-05-23 19:16
1 5

Faceit: Vi bannar 142 spelare om dagen för fusk

CS | Faceit
Den världsledande plattformen Faceit har nyligen laserat sin fulla klient och i samband med öppningen av ytterligare beta-platser släppte skaparna siffror över hur många användare som bannats för fusk sedan december 2016.
2017-05-23 16:30
2 19

Video: Emilia Hult-highlights vs. Team Drayswe

BotS | Video | Highlights
Här kommer de bästa fragsen från Emilia Hult från förra veckans match mellan Team Emilia Hult och Team Drayswe i Battle of the Streamers.
2017-05-23 16:22
1 0

Heroic och Space Soldiers till ESL One Cologne efter gårdagens kval

CS | ESL One
Totalt sju svenskar deltog i gårdagens kval till 2017 års upplaga av ESL One Cologne, men bara en utav dem lyckades med bedriften att ta sig till sommarens turnering. Andreas "MODDII" Fridh och hans Heroic tog sig genom kvalturneringen utan att tappa en enda karta. Lika bra gick det för turkiska Space Soldiers.
2017-05-22 13:01
1 0

mousesports och Cloud9 klara för DreamHack Summer

CS | Dreamhack Open
mousesports och Cloud9 kompletterar listan över inbjudna lag till DreamHack Open Summer. Turneringen är inte bara årets fjärde Open-evenemang, utan även mousesports andra LAN tillsammans med Robin "ropz" Kool.
2017-05-20 21:12
1 1

Xerm: Är Virtus.pro ute på riktigt den här gången?

CS | Krönika
Virtus.pro klarade inte av att behålla sin plats i ESL Pro League sedan de förlorat två raka matcher i den pågående kvalprocessen. Detta är andra gången som det polska laget åker ur ligan, men kanske den första som det faktiskt innebär att de får spela i ESEA Premier härnäst.
2017-05-20 19:10
1 0
Laddar..