×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Ettan

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Tittarguide: Dreamhack Astro Open Denver

CS | Tittarguide
Det har blivit dags för årets näst sista Astro Open-stopp då Dreamhack intar bergiga Colorado och delstatshuvudstaden Denver. Åtta lag gör upp om en prispott på 100 000 dollar.
idag 12:00
1 0

Sponsrat inlägg av Philips

French Canadians missar den amerikanska minorn

CS | Major
I dagarna stod det klart vilka lag som avancerat till den amerikanska minorn. Ett av lagen blev French Canadians som nu, på grund av visum-problem, tvingas lämna återbud. Deras ersättare har ännu inte offentliggjorts.
idag 11:28
1 0

lurppis: Det fyrhövdade Faze-monstret — Fnatic 2009 på steroider?

CS | Krönika
I sin senaste krönika riktar Tomi "lurppis" Kovanen åter ljuset mot världens hetaste lag just nu, Faze Clan. Den här gången jämför han det stjärnfyllda laget med 2009 års upplaga av Fnatic. Ett lag som vann majoriteten av de turneringar de ställde upp i det året.
igår 16:06
1 0

Skitlite avancerar till OneBlade-finalerna

OneBlade Cup | Philips OneBlade Cup
Skitlite plockade hem vinsten efter ett hett kvalfinalspel för Finland i Philips OneBlade Cup i måndags. De vann semifinalen mot Gosu efter tre spelade kartor, varav en gick till tre övertider, och finalen 2-0 över rat-gang.
igår 10:41
1 0

Grupperna för IEM Oakland dragna — NiP delar grupp med Cloud9

CS | IEM
ESL har offentliggjort grupperna för sitt nästa Intel Extreme Masters-stopp i Oakland, USA. Helsvenska NiP Gaming har placerats i samma grupp som bland andra Cloud9 och Olof "olofmeister" Kajbjers Faze Clan delar grupp med Optic Gaming.
2017-10-17 19:05
1 0

Vinn en signerad Fnatic-tröja — anmäl ditt lag till Philips OneBlade Cup

OneBlade Cup | Philips OneBlade Cup
Nu kämpar deltagarna i Philips OneBlade Cup inte bara om äran och prispotten, utan även om en av Freddy "KRiMZ" Johanssons personliga spelartröjor som blivit signerad av hela Fnatics lag. Allt du behöver göra för att få chansen att vinna den är att registrera ditt lag till turneringen.
2017-10-17 15:06
1 1

LDLC ersätter Hellraisers i Denver

CS | Dreamhack Open
Dreamhack Opens kommande stopp i Denver har drabbats av avhopp. En av Hellraisers spelare har inte lyckats säkerställa sitt visum i tid och laget har då valt att stå över turneringen.
2017-10-17 13:20
1 0

seized ute ur Natus Vincere — 1uke ersätter temporärt

CS | Ryssland
Natus Vinceres coach, Mikhaylo "Kane" Blagin, har offentliggjort att Denis "seized" Kostin lämnat Natus Vinceres aktiva laguppställning. Hans temporära ersättare blir Aleksey "1uke" Zimin från Team Spirit Academy.
2017-10-17 11:35
1 0

bit bekräftar nytt lag med Immortals-trio och kNg

CS | Brasilien
Teamone-spelaren Bruno "bit" Lima bekräftar bröderna Teles nya femma, som han är en del av, via Twitter. Laget söker nu efter en organisation att representera.
2017-10-17 09:55
2 1

autimatic 1vs3 med Glock/USP vs. Astralis på Overpass

CS | Video | Highlights
Den Nordamerikanska Cloud9-spelaren Timothy "autimatic" Ta tar den andra pistolrundan för sitt lag i semifinalen mot Astralis i ELEAGUE CS:GO Premier 2017-turneringen.
2017-10-16 21:53
1 1

Optic och Space Soldiers klara för europeiska minorturneringen

CS | Major
Adam "friberg" Fribergs Optic Gaming samt turkiska Space Soldiers står klara för den kommande minorturneringen, detta efter tre raka vinster i det slutna kvalet. NiP Gaming samt Team5 står båda inför en tuff uppförsbacke.
2017-10-15 22:47
1 0
Laddar..