×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WCG

SEC: Två raka räckte – AGAiN mästare på SEC

1
Den polska guldfemman har gjort det igen. Efter att i slutet av augusti besegrat SK i Korea blev man e-Stars-mästare. Nu tar man guld framför näsan på Na`Vi som ju besegrat polackerna i deras två senaste finalmöten.
Finalen tog sin början på Train. AGAiN fick börja som poliser. Man var emellertid inte så framgångsrika som man hade velat vara och fick bara med sig sju rundor på den CT-dominerade banan. Dom som har sett Na`Vi spela försvarare på tågbanan mer än en gång trodde nog vid det här laget att kartan var förlorad för AGAiN.

Neo och gänget visade dock upp en mycket stark T-sida och även om polackerna är kända för att vara starka som anfallare var det förvånande att se Na`Vi förlora mapen trots hela åtta vunna rundor som terrorister.

Serien gick vidare på Dust2, som vi inte fått se så mycket utav i denna tävling. En karta som AGAiN är beryktade för sitt annorlunda, men väl fungerande, CT-spel. Ukrainarna hade inte en suck och fick se sig i underläge 3-12 i halvtid.

Man gjorde vad man kunde för att försöka komma tillbaka i matchen men försprånget var för stort och TaZ och hans mannar kan hänga ännu en guldmedalj runt halsen.
Slutplaceringar
1. AGAiN – $15 000 + 5 laptops
2. Na`Vi – $10 000
3. WinFakt – $5 000
4. Fear Factory
5-8. SK
5-8. eSahara
5-8. Moscow Five
5-8. eSuba
Det före detta Frag eXecutors-laget har nu vunnit tre titlar på sina tre senaste evenemang, mäkta imponerande!

34 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 34 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..