×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Ettan

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sponsrat inlägg av Philips

I kväll spelas den mixade kvalfinalen — anmäl ditt lag till det danska kvalet

OneBlade Cup | Philips OneBlade Cup
I början av veckan avancerade streamern Gustav "bnt" Bergwall med sitt Loathe och i kväll ställs de mot hårt motstånd när det vankas kvalfinal i Philips OneBlade Cup. Robin ”Voltie” Takac och Lucas ”Tenshi” Collard leder tittarna genom kvällens sändning.
igår 16:35
1 1

Vexed Gaming plockar upp dipparn

CS | Storbritannien
Vexed Gaming har plockat upp ytterligare en svensk. Denna gång är det Dennis "dipparn" Muslijevic som blivit upplockad och gör Max "quix" Lindkvist sällskap i organisationens brittiska lag.
igår 15:31
1 0

Tittarguide: Epicenter 2017

CS | Tittarguide
Epicenter 2017 går av stapeln och vi har samlat all behövlig information här i vår tittarguide. Evenemanget kommer inledas med en wildcard-turnering för att bestämma de två sista lagen till huvudturneringen.
igår 13:39
1 0

Stewie2k awp ace vs. BIG på cache

CS | Video | Highlights
Jake "Stewie2k" Yip bidrar med ett awp ace under den första kartan mot BIG i DreamHack Open Denver finalen.
igår 13:03
4 0

Cloud9 vinner Dreamhack Denver

CS | Dreamhack Open
Efter semifinalvinster till BIG och Cloud9 ställdes lagen mot varandra i Dreamhack Open Denver-finalen. Förhandsfavoriterna visade sig vara snäppet starkare och vann efter bara två spelade kartor.
igår 11:46
1 0

SK lånar boltz från Immortals under Epicenter

CS | Brasilien
Immortals-spelaren Ricardo "boltz" Prass kommer att spela med SK Gaming under Epicenter, detta annonserade lagkaptenen Gabriel "FalleN" Toledo via sin Instagram under lördagen.
2017-10-22 13:01
1 0

Xerm: Stagnationen i prispengar kan vara början på slutet

CS | Krönika
Vi såg en signifikant ökning av utdelade prispengar vid större turneringar under 2016. Den lovande utvecklingen har dock fått sig en törn, med stagnerade prispotter som resultat under 2017. Det kan till och med bli tal om en minskning av den totala mängden utbetalade prispengar från turneringar.
2017-10-20 16:42
2 20

Detta är proffsens favorittröjdesign inom scenen

CS | Video | Intervjuer
Under PGL Major Krakow frågade vi proffsen vilken design bland spelartröjorna de anser är snyggast. Vilken design tycker ni bäst om? Vi på Fragbite gillar Fnatics svenska design.
2017-10-20 16:16
1 1

Vici med visumproblem — missar asiatiska minorturneringen

CS | Major
Den asiatiska minorturneringen har drabbats av ett avhopp, det är Vici Gaming som blivit tvungna att dra sig ur. Detta efter att laget inte lyckats säkerställa visum i tid, deras ersättare blir B.O.O.T-dreamScape.
2017-10-20 14:12
1 0

Grupperna för Epicenter dragna

CS | Ryssland
Grupperna för Epicenter är dragna och om Faze Clan vinner wildcard-turneringen kommer de dela grupp med bland andra SK Gaming. I den andra gruppen ser vi dubbelt danskt i form av Astralis och North.
2017-10-20 14:04
1 0

Legendariska New York Yankees investerar i esport

FB | USA
New York Yankees är, utan tvekan, ett av världens mest kända sportlag - inte minst genom sina hela 27 World Series-titlar. Nu meddelar den amerikanska jätten att de ger sig in i esportens värld.
2017-10-20 12:11
1 0

tabz lämnar Japaleno

CS | Sverige
Simon "tabz" Feldt har valt att lämna Japaleno efter ungefär två veckor med laget. Orsaken ska vara att han inte kände sig hemma i sin roll samt att han inte ville vara ett problem för lagkamraterna.
2017-10-20 11:08
1 1

Bästa höjdpunkterna från den gamla Dust 2

CS | Video | Highlights
Sedan spelet släpptes år 2012 har Dust 2 varit en av de mest spelade kartorna, och är fortfarande det idag. Men nu när Valve har släpt den uppdaterade versionen av Dust 2 lämnar vi några av de bästa höjdpunkterna genom Counter-Strike: Global Offensive-historien bakom oss. För att hedra kartan presenterar vi en fragmovie som innehåller några av de bästa höjdpunkterna från CS:GO-scenen på Dust 2!
2017-10-20 09:36
1 3
Laddar..