×
Hello world
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Ettan

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Dags för första delfinalen i Yoggi Yalla Cup 2017

Yalla | Yoggi Yalla Cup
I kväll har det blivit dags för den första delfinalen av Yoggi Yalla Cup 2017. Bland deltagarna finns ett par riktigt meriterade namn, då de var med och vann förra årets upplaga av turneringen. Guidar er genom kvällen gör Fredrik "slop3" Wahlstedt och Fredric "Nallen" Bohlin.
idag 14:49
1 1

TyLoos nya stjärnskott missar StarSeries

CS | StarSeries
TyLoos indonesiska stjärnspelare Hansel "BnTeT" Ferdinand hinner inte få visum och missar därmed StarSeries-finalerna i Kiev, Ukraina.
idag 13:01
1 0

Svenske Bishop i ny europeisk satsning

CS | Europa
Laget ak-47 med den före detta Fragsport- och Property-spelaren Valentin "Bishop" Canepa har blivit upplockade av den franska organisationen OnceAgainst.
idag 12:23
1 4

Rogue plockar upp ett helsvenskt academylag

CS |
Academylag har blivit ett allt mer förekommande fenomen och nu har även Rogue tagit upp en talangfull femma som kommer spela under namnet Rogue Academy.
igår 19:34
1 6

Före detta mTw-stjärnan minet tillbaka som spelare

CS | Danmark
Den gamla mTw-spelaren Oliver "minet" Minet dammar av tangentbordet och satsar ånyo på en spelarkarriär. Minet sågs under slutet av 2016 och början av det här året som coach för det danska CS:GO-laget Rogue men är nu alltså tillbaka vid datorn.
igår 13:48
4 6

VENT #6: Maikeleles nya femma

CS | Video | Vent
Vad tror vi om Mikail "Maikelele" Bills nya femma? Kommer de att hålla mot världstoppen? Detta och mycket mer i sjätte avsnittet av VENT.
igår 12:30
3 1

Ny uppdatering till CS:GO — R8 och Negev tar timeout

CS | Meta
Häromdagen släppte Valve den senaste uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive och med det fick vi se två mindre populära vapen ta något av en timeout. Lite mindre UI-förändringar och justeringar på den nya kartan Canals återfinns också bland förändringarna.
igår 11:39
2 4

1.6-Legendaren iLight: "Ser mig som en kapten på ett sjörövarskepp"

CS |
Esportutbildningar blir allt vanligare och Strömbäcks Folkhögskola i Umeå var en av de första skolorna i Sverige att starta en esportutbildning. Fragbite har nått ut till 1.6-legendaren Petter ”iLight” Arvidsson som är lärare för utbildningen för att höra om hur allt går till.
2017-03-23 18:57
18 21

Video: GeT_RiGhT i Fragbite Live

CS | Fragbite
På fredag är det dags för Fragbite Live igen och gäst i studion för den här gången är ingen mindre än Christopher "GeT_RiGhT" Alesund!
2017-03-22 11:55
10 46

NiP fortsätter att vinna Pro League-matcher med draken i laget

CS | ESL
Det fortsätter att gå riktigt bra för William "draken" Sundin och hans nya lagkamrater i NiP. Under onsdagskvällen kom lagets tredje raka dubbelvinst i ESL Pro League, detta då de ställdes mot LDLC. Det gick inte fullt lika bra för Fnatic som spelade 1-1 mot franska EnVyUs.
2017-03-23 12:24
3 10

NiP får sista inbjudan till cs_summit

CS | USA
Dubbelt svenskt väntar i cs_summit efter arrangörerna offentliggjort det sista laget som fått en inbjudan till turneringen, nämligen NiP Gaming.
2017-03-22 18:01
1 7
Laddar..